Apipylimai

Prašom papasakoti apie naudojamas (arba norimas naudoti) pirties procedūras.

Moderatorius: tramas

Re: Apipylimai

Standartinė dziedas » Ket Gru 08, 2011 12:32 pm

Cia dar didelis klausimas. Musu apdujusioms smegenims ir lastelems toks stresas tik i nauda. Be didvyriskumu zinoma :)
dziedas
 
Pranešimai: 159
Užsiregistravo: Pir Lie 13, 2009 11:04 am

Re: Apipylimai

Standartinė ramunas » Ket Gru 08, 2011 9:57 pm

gal mes suprantame po "stresu" skirtingus dalykus - aš pirtyje snengiuosi kad stresų (situacijų ar procedūrų sukeliančių įtampą) nebūtų - išimtis - vienas druskos trynimo etapų - tada ne tiek stresas kiek kutenimas.......
ramunas
 
Pranešimai: 302
Užsiregistravo: Tre Geg 26, 2010 4:44 pm

Re: Apipylimai

Standartinė dziedas » Pen Gru 09, 2011 10:33 am

Na, man asmeniskai gerai iakitus apsipilti lediniu vandeniu ar isokt i ekete joks stresas - tik malonumas. Organizmui nezinau, bet jis man blogu signalu nesiuncia, tai manau, kad ir jam nieko :)
Bet cia gal buvo kalbama apie madingaji visko kaltininka stresa, kuris tupi galvoje :D
dziedas
 
Pranešimai: 159
Užsiregistravo: Pir Lie 13, 2009 11:04 am

Re: Apipylimai

Standartinė arturasv » Pen Gru 09, 2011 5:04 pm

Man irgi patikdavo kažkada beliašai -šmašai, atrodė skanu. O dabar negaliu bet ko valgyti, bet jau vėlu taisyti. Taip pat ir su šalta-karšta ir atvirkščiai procedūra, atrodo malonu, šiandien organizmas nieko nesako, o bac panašiai kaip Sabui 50-ties - infarktukas. Taigi bet koks stresas ar fizinis ar protinis ar seksas, kaip rodo gyvenimiški pavyzdžiai sveikatos nepriduoda.
arturasv
 
Pranešimai: 23
Užsiregistravo: Ant Lap 15, 2011 9:37 am
Miestas: Vilnius

Re: Apipylimai

Standartinė ramunas » Pen Gru 09, 2011 7:16 pm

reikia skirti du dalykus - stresas nebūna malonus NIEKADA , tačiau kartais malonumą ar pasitenkinimą žmogus gauna "praėjęs" stresą - pvz - geria degtinę, raukosi (nes nemalonu), o po to apgirsta. taip ir su pirtimi - būna atvejų kai žmogus "laužo" save (šoka į eketę kai to nenori arba kenčia karštį garinėje kad po to pajaustų kaifą vėsumoje) -tai ir yra stresas. tuo tarpu malonumas yra ne stresas - būni gaarinėje tol kol malonu, o kai tik jauti kad tuoj bus nemalonu - tiesiog išeini iš garinės į nieką nekreipdamas dėmesio .
dar yra toks tipas žmonių su nepilnavertiškumo kompleksu - jie kentės bet neprisipažins kad jiems karšta ar nemalonu - raukysis stenės, tačiau nesakys kad jiems nemalonu- jie galvoja kad pirty reikia KENTĖTI - o iškentėję vaizduoja bekaifuojantys- su tokiais žmonėmis reikia elgtis ypač atsargiai - reikia stebėti jų veido išraišką (veido išraiška viską parodo) ir pagal jos pasikeitimus tiesiog prašyti kad jie eitų pailsėt.
ramunas
 
Pranešimai: 302
Užsiregistravo: Tre Geg 26, 2010 4:44 pm

Re: Apipylimai

Standartinė dziedas » Šeš Gru 10, 2011 3:57 pm

Arturaiv, visiems kazkada ateina laikas, kai negalim daryti to ar taip, kaip anksciau. Ir nieko jus cia neistaisysit - gamta taip surede. Vienintelis dalykas ka galim, tai nedaryti akivaizdziu kvailysciu ir pasistengti is visokiu menkniekiu pasidaryti malonuma, o ne krauti ant ju globaliusdramatiskusegzistencinius marskinius :)
Suvalgykit kartais koki beliasa-smasa jei patinka - tikrai del to nenumirsit. Gi tai ne kasdienis jusu maistas
Negerkit tiek, kiek tai dare Sabas su tokiais fiziniais kruviais :)
Stai man Ramunai malonu sokti i ekete, malonu nusokti su parasiutu ar bandziu nuo TV boksto, pralekti ant pripuciamo guminio rato, traukiamo kateriu. Visa tai as darau savo noru ir su dideliu malonumu :)
O zmones kuriuos aprasot jus yra su stresu smegenyse :)
dziedas
 
Pranešimai: 159
Užsiregistravo: Pir Lie 13, 2009 11:04 am

Ankstesnis

Grįžti į Procedūros

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių