Sveiki,
Sumaniau igyvendinti sena savo svajone – tureti nuosava seimos pirtele prie namu. Kadangi pirtele yra skirta seimos poreikiams, tai ja isivaizduoju max 3-4 zmoniu naudojimui, ji bus atskiras statinys mano nedideliame 3.3 aro sklypuke. Pinigai irgi kisenes nedrasko, tai stengsiuosi kiek imanoma darbu atlikti pats su uosviu bei draugu pagalba. Pats neesu statybininkas, iki siol teko remontuoti jau pastatytas patalpas, tai si statybu patirtis bus nauja. Kuo daugiau skaitau ir ieskau info, tuo labiau panasu jog pigiausias pirties statinio variantas bus karkasinis, pamatai juostiniai, stogas vienslaitis. Pats dydis manau bus 5m ilgis ir 3 m plotis, statinys 1 auksto. Toje sklypo dalyje kur noriu statyti jau yra atvestas kanalizacijos vamzdis, vandetekis nera numatytas (vasara bus naudojama laistymo zarna, ziemai vanduo prinesamas kibiriukais

). Pirties noriu su uzdaru priepirciu, kad joje butu galima maudytis ir ziema nelakstant per kiema (gyvenu mieste, todel aplink kaimynai ir privatumo mazai), del sios priezasties is garines isejimas turi būti viduje, ne tiesiai i lauka. Pirtis turi buti lietuviska, kurioje butu galima vanotis. Duso nestatysiu, nes teko kaime maudytis naudojant vandeni is kubiliuko ir tikrai paliko gera ispudi. Taigi kol kas esu tokioje svarstymu, projekto paisymo ir info ieskojimo stadijoje

. Labai noreciau Jusu pagalbos ir patarimu kaip geriau suprojektuoti sia 5*3m dezute maximaliai pritaikant ja 3-4 zmoniu maudymosi ir poilsio poreikiams. Taip pat noreciau patarimo del krosnies parinkimo. Zodziu, is esmes pasiskaites supratau, jog siame reikale esu dar visiskai zalias, bet su didele svajone tureti maza, jaukia seimos pritele

, todel visi Jusu patarimai man butu begalo naudingi!